Cart 0

Jom DIY Lunch Bag Tahan Panas untuk Anak atau pun simpan stok EBM Mommy.

41455987_2152044781714414_4805909176901435392_o_2152044775047748.jpg

Zaman saya dulu, takde bag² camni. Bawak bekal time nak makan,  dah sejuk ketorr. 😝 Tapi ada baiknya bawak bekal. At least takde la risiko keracunan makanan yang biasa budak sekolah boleh dapat dari kantin. Huhu.

Lagi satu, air tangan ibu tu ada umpph! Anak akan menghargainya tau bila dah besar nanti. ❤

Jomlah buat bag ni. Anak² mesti excited bawak bekal dengan bag cun ibunya yang jahit. 💖

Selain untuk lunch bag, boleh try gak picnic bag (saiz lebih besar tentunya), mahupun cooler bag untuk ibu² simpan stock EBM.

Sebaiknya, asingkan untuk yang sejuk & yang panas. Supaya suhu lebih tahan dengan lebih lama.

Link untuk ideas, ada 10 jenis bag beserta tutorial:
bit.ly/mmdlunchbag

Link untuk tengok raw materials:
www.minmindiy.com

Link untuk Whatsapp:
bit.ly/wsminmindiy

Silakan kalau nak share, supaya ramai boleh jahit sendiri lunch bag. 🌹


41300437_2152044851714407_9086088260551180288_o_2152044845047741.jpg41398301_2152044905047735_6735417011221823488_o_2152044901714402.jpg



Older post Newer post