FREE Shipping on orders over RM150 T&C Applies
Cart 0

KAM Multipurpose Green Machine for Snap Button, Romper Button, Pearl Snap Button & Metal Snap button

RM 199.00

Mesin tekanan tangan untuk memasang butang.

Tools ni adalah gantian kepada plier yang biasa kita nampak crafter guna. Mesin ni sesuai utk yang berniaga sebab lebih senang nak pasang butang. Tak perlukan tenaga yang banyak seperti guna plier. Kalau sekadar untuk kegunaan peribadi, plier biasa tu dah memadai..

Kalau banyak tempahan, perlu pasang banyak butang mcm cloth diaper tu kan. Elok sgt ada tools ni. Lebih mudah..

RM199/set dengan satu mould percuma.

-Tools hijau jenama KAM. KAM ni well known brand untuk barang DIY cam ni. Memang harga lebih mahal dari jenama China yang lain.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Anyone eyeing for this machine?

This machine is original from KAM. Well known brand for snap buttons plastic. With one machine, you may interchange with various mould.

➖Snap button T5 (12mm) - standard size
➖Snap button T3 (10mm) - smaller size
➖Pearl Button 9mm
➖Romper metal button 9mm
➖Metal snap button 633.
➖Decorating Pearl

Also can be used for rivets, eyelet and many more.

Who need this machine?

It may be used for home based business or individuals who doesn't want to use hammer/plier in applying all types of buttons.

Easily exchangeable, mould can be purchased separately. Add them when you need them.

Every machine are sold with one type of mould. You may add on immediately or buy them in future.

Please store the mould in a box, keep them out of moisture to prevent rust. You may apply some oil prior keeping it. We will provide silica packs with all the package.

Free postage around Malaysia. DM/whatsapp should you have any questions to ask for. 


-Acuan butang boleh pilih 1 jenis. Kalau nak add on acuan lain, tambah RM35/acuan.

 **Plastic snap button T5 (biasa utk brg baby).

 **Metal snap button 633 (biasa utk bag).

 **Snap metal button 9.5mm (biasa utk romper baby).


-1 set random colour butang mengikut pilihan acuan butang anda.


-Harga dah termasuk postage Semenanjung.

Customer Comments

Author/Date Rating Comment