FREE Shipping on orders over RM150 T&C Applies
Cart 0

KAM Multipurpose Green Machine for Snap Button, Romper Button & Metal Snap button

RM 199.00

Mesin tekanan tangan utk memasang butang.

Tools ni adalah gantian kepada plier yg biasa kita nampak crafter guna. Mesin ni sesuai utk yg berniaga sebab lebih senang nak pasang butang. Tak perlukan tenaga yg byk seperti guna plier. Kalau sekadar utk kegunaan peribadi, plier biasa tu dah memadai..


Kalau banyak tempahan, perlu pasang banyak butang mcm cloth diaper tu kan. Elok sgt ada tools ni. Lebih mudah..


RM199/set.


-Tools hijau jenama KAM. KAM ni well known brand utk barang DIY cam ni. Mmg harga lebih mahal dari jenama China yg lain.


-Acuan butang boleh pilih 1 jenis. Kalau nak add on acuan lain, tambah RM35/acuan.

 **Plastic snap button T5 (biasa utk brg baby).

 **Metal snap button 633 (biasa utk bag).

 **Snap metal button 9.5mm (biasa utk romper baby).


-1 set random colour butang mengikut pilihan acuan butang anda.


-Harga dah termasuk postage Semenanjung.

Customer Comments

Author/Date Rating Comment