FREE Shipping on orders over RM150 T&C Applies
Cart 0

KAM Plastic Snap Button Plier Set with Buttons FREE Box

RM 75.00

English Version:

This plier set consist of:

1. Hualian Brand Plier T3, T5 & T8 

2. 300 set of T5 snap buttons

3. FREE box* (types of box is depends on the stock)

These buttons can be used on clothes - adult & children, craft, cloth diaper, cloth pad as well as bags.

Tutorial on how to use the button in embedded in this listing. Feel free to check it out and see how easy it is to install it. No special skill required. You can now rely solely on the snap button when adding a button to your project!

We do have T3 size if you would like to add it on. Click HERE.

 And HERE is the T5 size for a future refill. 


Malay Version:

Plier ini untuk memasang butang pada baju kanak-kanak, barang kraf, cloth diaper, dan lain-lain kraf yang sesuai.

Setiap set mengandungi:

Snap button plier tools. 
Set butang 300 set random colour T5,  1.2cm. 
Bekas butang.

*Warna butang random & box mungkin berbeza daripada gambar. Harap maklum. 

Penangan Snap Button Plier Set.

Kalau korang kaki jahit, alat ni memang tak sah kalau takde. Dengan adanya plier idaman ni, korang takyah susah-susah dah:
setting mesin jahit ❌
tukar tapak butang ❌
ukur butang ❌
jahit lubang butang ❌
potong lubang ❌
jahit butang pulak lagi ❌

Guna plier ni je. Semudah ☝✌👌
☝Cucuk lubang dengan awl
✌Letak butang
👌Press-kan butang pada plier

SIAPP!!

Plier ini untuk memasang butang pada baju kanak-kanak, barang kraf, cloth diaper, dan lain-lain kraf yang sesuai dengan idea korang yang gempak tu. Setiap set mengandungi:
Snap button plier tools.
Set butang 300 set.
Box untuk organise butang.

Nak buat butang camni juga?
Add to cart sekarang untuk Min Min ekjas Encik Posh Laju-Laju hantar sampai depan grill rumah korang. 


Perbezaan:

1. Beza pada plier tu sendiri.  Yg KAM ni lagi branded. Nampak tak ada grip utk tangan pada plier tu.  Yg plier biru tu takde.
2. KAM punya takde awl (pencucuk)  tapi kami bagi free.
3. Cara guna sama je.  Tp lain sikit bahagian top dia. Yg biru tu jenis clear. Yg KAM warna putih.
4. KAM dapat 4 total dies hitam. Yg biru tu ada 3 shj. 

Difference between KAM and its counterpart. 

In terms of durability, KAM surely wins. In terms of usage. Both of them work well. 

Colours? KAM is the superior. 

Which one is the bestseller?
The no-brand wins. 😂
For its price wise, nothing to complaint about. 🙈


Customer Comments

Author/Date Rating Comment